Kauppaneuvos Martti Eurola (1945–)

Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja
kauppatieteiden maisteri

Kun Martti Eurola otti vastaan Kokkolassa pääpaikkaansa pitävän Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtajan tehtävät elokuussa 1988, pohjalaista osuuskauppaliikettä ravistelivat voimakkaat muutoksen tuulet. Osuuskauppaverkon rakenteen ja liiketoiminnan muutokset leimasivatkin Eurolan kahdeksantoista vuotta kestänyttä johtajakautta. Ennen KPO-kautta Eurola ennätti tehdä pitkän uran SOK-laisen koulutustoiminnan kehittäjänä.

Lue koko artikkeli

  1. Voit lukea koko artikkelin kirjautumalla sisään Kansallisbiografian ja Suomen talouselämän vaikuttajat-verkkojulkaisun yhteisellä käyttäjätunnuksella. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit hankkia tunnuksen ja ostaa lukuoikeutta määräajaksi täyttämällä hakemuksen.

  2. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden yksittäiseen artikkeliin. Maksutapana on APE-Kukkaro. Voit maksaa artikkelin vasemman yläkulman APE-Kukkarolla.

  3. Kansallisbiografia ja Suomen talouselämän vaikuttajat-verkkojulkaisut ovat myös vapaasti luettavissa lukuisissa kirjastoissa. Katso listaus palvelun tarjoavista tahoista täältä.

Tämän artikkelin hinta on 2.00 €.APE-Kukkaro

Yhteystiedot

Biografiakeskus
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Hallituskatu 2 B, HelsinkiOta yhteyttä
Palaute

© Biografiakeskus, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, PL 259, 00171 HELSINKI

Palaute Yhteystiedot